Ένα παλιό άσχημο διαμέρισμα, άλλαξε ριζικα! Εγινε τόσο όμορφο και λειτουργικό, που η φοιτητική μου ζωή ξεκίνησε με τις καλυτερες προϋποθέσεις! Τα καλύτερα έχω να πω για αυτους τους εξαιρετικούς επαγγελματίες και τους εύχομαι καλή συνέχεια !
Μια εταιρεία που προσφέρει υψηλού επιπέδου κατασκευή και ταυτόχρονα και άριστη αισθητική κι εργονομία!Τους εμπιστευτήκαμε και πραγματικά έκαναν το όνειρο ζωής μας ,να φτιάξουμε το σπιτι μας, καλύτερο από ότι είχαμε φανταστεί!! Σας ευχαριστούμε θερμά κι ευχόμαστε σε όλο το team τα καλύτερα!
Εξαιρετικοί επαγγελματίες με γνώσεις,εμπειρία,οργάνωση,γούστο και συνέπεια!!Είχαμε άριστη συνεργασία και επικοινωνία!! Με βοήθησαν στην διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που προέκυψαν!! Εξυπηρετικοί και ευγενικοί είναι παρόντες σε οτιδήποτε χρειαστεί περαιτέρω!!Παρέδωσαν τον ανακαινισμένο χώρο ιδιαίτερα όμορφο και καλαίσθητο!! Τους ευχαριστώ από καρδιάς και συστήνω ανεπιφύλακτα όλη την ομάδα !!!
andreas kotrozinisandreas kotrozinis
15:28 17 May 23
Άριστοι επαγγελματίες με εξαιρετική γνώση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στον σχεδιαστικό, τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θελει να προβεί σε ανακαίνιση του χώρου του αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την πολεοδομία.
Nina PapantinaNina Papantina
14:55 11 May 23
Άριστο αποτέλεσμα με υπομονή κι επαγγελματισμό!!! Μας παρέδωσαν το σπίτι ακριβώς στο χρόνο που μας είχαν πει. Την συστήνω ανεπιφύλακτα την K&P PROTAKON.
js_loader

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Στείλτε μας email:
Διεύθυνση:

Καρέα 19, Μετς ,Αθήνα 11636

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας: